WAVEFLEX

Waveflex® is een Belgische slaapspecialist met meer dan 20 jaar ervaring in ergonomisch slaapcomfort. De gepatenteerde productontwikkeling gebeurt op basis van wetenschappelijke inzichten. Waveflex® produceert de slaapsystemen volgens hoge kwaliteitsnormen in eigen ateliers en biedt vijf jaar garantie. De universele lattenbodem is uniek. Hij is geschikt voor elke lichaamslengte en lichaamstype. “One size fits all” zonder de lattenbodem bij te moeten stellen.

#sleepengineer

Waveflex® is een bijzonder innoverend concept. Vertrekkend vanuit de inzichten van verschillende vakgebieden wordt gestreefd naar een perfect slaap- en ligsysteem. Onze anatomie speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van slaapcomfort. Waveflex® zorgt voor een optimale positie van onze wervelkolom en de ideale verdeling van de lichaamsdruk.

Ieder Waveflex® slaapsysteem voldoet aan hoge kwaliteits- en afwerkingseisen. Die superieure klasse vertaalt zich in een standaard garantie van vijf jaar op het volledige Waveflex® systeem.

Het Waveflex® bedsysteem ondersteunt de neutrale houding, waardoor de rug zich volledig kan ontspannen. Waveflex® stapt bewust af van de rechte lijn van het klassieke bed en creëerde een ingenieus ‘one size fits all’ design waar de complexe anatomie van ieder individu centraal staat. Het ankerpunt is de verhoogde lumbale zone. De verlaagde schouderen bekkenzones zijn ruim genoeg om – zonder bij te moeten stellen – een universeel slaapcomfort te garanderen dat voor elk lichaamstype geschikt is.

WAKKER WORDEN ZONDER RUGPIJN

Tijdens het slapen zijn al je spieren ontspannen waardoor je lichaam een houding aanneemt die bepaald wordt door je slaapsysteem.

Waveflex houdt daar rekening mee en is voorgevormd om de rug tijdens het slapen in een neutrale houding te brengen.

Op deze manier worden rugklachten verholpen én vermeden.

OP WEG NAAR EEN PERFECTE SLAAP

Het Waveflex®  bedsysteem is een totaalpakket van drie op elkaar afgestemde elementen:
– een lattenbodem
– een matras en
– een kussen.
Deze drie zijn zo ontwikkeld en geselecteerd om optimaal samen te werken om tot een goede slaaphouding te komen.

De eerste concrete taak van een slaapsysteem (om tot een goede slaaphouding te komen) is om een volledig ontspannen slaper op te vangen. Een slaper zal namelijk geen controle hebben over zijn houding tijdens het slapen!

Deze taak wordt in de eerste plaats uitgevoerd door de bed bodem, in ons geval een lattenbodem. De Waveflex lattenbodem heeft als ‘ankerpunt’ een verhoogde lendenzone. Deze zone wordt langs beide zijden geflankeerd door verlaagde zones: de bekken zone en de schouder zone. De schouder zone is het meest verlaagd én heeft de soepelste werking (grote bewegingsvrijheid van de rubbers). De verlaagde zones zijn ruim genoeg om slapers van verschillende lengtes op te kunnen vangen. Om het profiel van de lattenbodem fijn te regelen per slaper kunnen er 3 koppels van latten aangepast worden van indrukbaarheid.

Eenmaal de correcte houding van de wervelkolom bekomen is (door samenwerking van de lattenbodem en matras), is het nodig om de eventuele drukpunten op de slaper weg te werken om te garanderen dat deze in de bekomen positie kan blijven liggen (drukpunten zullen leiden tot ‘woelig’ slapen. De slaper verandert hierbij regelmatig van positie om pijn te voorkomen).

Deze taak is volledig weggelegd voor de matras. Een Waveflex® matras is zoals reeds gezegd opgebouwd uit 5 zones met verschillende zachtheden (geen hardheden!) om de druk op de slaper zo efficiënt als mogelijk weg te nemen.

vanaf € 1995

1 PERSOONS

VASTE UITVOERING

1 x Waveflex bodem

1 x Waveflex matras

1 x Waveflex kussen

200 of 220 cm lengte

70/80/90/100 cm breedte

€ 3795

1 PERSOONS

ELEKTRISCH VERSTELBAAR

1 x Waveflex bodem

1 x Waveflex matras

1 x Waveflex kussen

200 of 220 cm lengte

70/80/90/100 cm breedte

vanaf € 3795

2 PERSOONS

VASTE UITVOERING

2 x Waveflex bodem

1 x Waveflex matras

2 x Waveflex kussen

200 of 220 cm lengte

160/180/200 cm breedte

€ 7495

2 PERSOONS

ELEKTRISCH VERSTELBAAR

2 x Waveflex bodem

2 x Waveflex matras

2 x Waveflex kussen

200 of 220 cm lengte

160/180/200 cm breedte