Home » Het Ergonomisch lab van Raman BV

Het Ergonomisch lab van Raman BV

Voor de optimale werkplek op maat

Het Ergonomisch lab van Raman BV zorgt voor de optimale werkplek op maat. Ons persoonlijk advies is het antwoord op al uw ergonomische vragen. Een deel van ons uitgebreid aanbod vindt u hieronder terug. Een uitgebreid advies vraagt u eenvoudig aan via het contactformulier. In onze blog tonen we u wat u makkelijk zelf kan doen.

Een goede houding beperkt zich uiteraard niet enkel tot de werkvloer. Daarom bieden we, naast bureaustoelen, hoog-laagtafels, ergonomische krukjes en ergonomische hulpmiddelen, ook ergonomische bedden aan.

Wat onze klanten denken

Al jaren werd het moeilijker om mijn bureauwerk te kunnen doen. Uiteindelijk is mijn nieuwe Spinalisbureaustoel de oplossing om van mijn rugklachten af te geraken.

Ria D.

Eindelijk kreeg ik hier de oplossing om de pijn in mijn rug dmv een degelijke bureaustoel te behandelen.

Joris V.